Δεν είναι και λίγες οι φορές που συζητώντας μαζί σας σε καθημερινή βάση, αναπολούμε τις παλιές και όμορφες στιγμές που περνούσαμε στο μεγάλο και μόνιμο παγοδρόμιο του Πολύδροσου. Μπορεί η λειτουργία του να έχει πάψει από το 2003, στις καρδιές όλων μας όμως έχει μείνει για τα καλά ως το πιο φιλόξενο μέρος για να εξασκούμε το αγαπημένο μας άθλημα. Η διοίκηση της ICE ARENA, που βρισκόταν και τότε πίσω από το πρότυπο παγοδρόμιο του Πολύδροσου, επιχειρεί μία διαρκή και φιλότιμη προσπάθεια για να κατασκευάσει εκ νέου ένα υπερσύγχρονο μόνιμο παγοδρόμιο με ευρωπαϊκές προδιαγραφές και φυσικά ένα περιβάλλον για τους γονείς και τα παιδιά που να αρμόζει σε αυτό το όμορφο άθλημα.
Η προσπάθεια αυτή έχει κύριο εκφραστή εσάς τους ίδιους που αγκαλιάζετε κάθε χρόνο με θέρμη τα παγοδρόμια της ICEARENA, και η καλύτερη ανταπόδοση σε αυτό είναι ένα μόνιμο παγοδρόμιο που η χώρα μας στερείται από την εποχή του Πολύδροσου.
Το παγοδρόμιο στο Πολύδροσο Αμαρουσίου υπήρξε ένας αγαπημένος πολυχώρος, όπου μικροί και μεγάλοι μας φίλοι διασκέδαζαν καθημερινά, είτε κάνοντας πατινάζ στον πάγο είτε κάνοντας roller skating σε ξύλινη πίστα. Δύο γραφικά σαλόνια εξοπλισμένα με τζάκι αλλά και πολλά διακοσμητικά καλούδια, δημιουργούσαν μία απαράμιλλη ατμόσφαιρα που θύμιζε «σαλέ» και δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα παγοδρόμια του εξωτερικού. Τη ζεστασιά του παγοδρομίου αναλάμβαναν να επισφραγίσουν ανάλογοι χώροι για φαγητό και καφέ, σημεία που έλυναν τα χέρια των γονιών που ψάχνουν για ένα ξεκούραστο μέρος από όπου μπορούν να παρακολουθούν τους λιλιπούτειους φίλους μας.

Η καλύτερη επιβράβευση όμως για τη σκληρή δουλειά πολλών ετών, εκτός από το πλατύ χαμόγελο όλων εσάς, ήταν η διοργάνωση των επίσημων αγώνων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών. Αθλητές από όλη τη χώρα -μεταξύ των οποίων και τα μέλη της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικού πατινάζ και Χόκεϋ- κατέφθαναν στο παγοδρόμιο του Πολύδροσου καθώς πληρούσε όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Εξάλλου, οι περισσότεροι εξ’ αυτών είχαν ως έδρα τους και σημείο καθημερινής εξάσκησης το παγοδρόμιο Πολυδρόσου το οποίο συνεργαζόταν με μεγάλα ονόματα της προπονητικής.
Το όνειρο μας λοιπόν είναι να δημιουργήσουμε μία νέα μόνιμη «φωλίτσα του πατινάζ» που, μαζί με όλους εσάς, θα θυμηθούμε τις αξέχαστες στιγμές που περνούσαμε μαζί στο παγοδρόμιο του πολύδροσου όλα εκείνα τα χρόνια. Προς το παρόν, τα εποχιακά παγοδρόμια της ICE ARENA ανά την Ελλάδα σας περιμένουν για πολύ κέφι και χορό πάνω στον πάγο κάθε χειμερινή σεζόν!!! Ευχόμαστε το συντομότερο δυνατό να είμαστε σε θέση να σας αγκαλιάσουμε με ένα παγοδρόμιο αντάξιο της αγάπης σας.