ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κόστος εισιτηρίου

Μπορείτε να απολαύσετε την παγοπίστα με τιμή εισόδου μόνο 10€ και μπορείτε να πατινάρετε όση ώρα επιθυμείτε! Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση των παγοπεδίλων μας.

Σε περιόδους εορτών και αργιών, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι και να έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν, ενδέχεται η παραμονή σας στην πίστα να διαρκέσει 1 ώρα, σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας.

Μαθήματα στον πάγο

Εκτός από την περιήγηση σας στον πάγο και τις προσωπικές χορευτικές εξάρσεις, εκπαιδευμένοι δάσκαλοι αναλαμβάνουν να σας μάθουν τα μυστικά του πατινάζ από την αρχή, είτε πρόκειται για μικρούς επίδοξους πρωταθλητές είτε απλά για να κινείστε με χάρη και στυλ.

Διαθέσιμοι είναι οι προσωπικοί σας δάσκαλοι που μπορείτε να δεσμεύσετε με ένα απλό τηλεφώνημα (ραντεβού) ή την ώρα της επίσκεψής σας στο ταμείο, αλλά σε κάθε περίπτωση, πάντα θα βρείτε έναν ειδικό δίπλα σας να σας προσέχει.

Το μάθημα από τους έμπειρους δασκάλους μας κοστίζει 10€, διαρκεί 15 λεπτά και παραδίδεται σε 1 άτομο τη φορά.

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Τα παγοδρόμια μας παραμένουν ανοιχτά τις καθημερινές από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και τα σαββατοκύριακα όλη μέρα, από το πρωί έως αργά το βράδυ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την περίοδο των Εορτών, τα παγοδρόμια μας θα λειτουργούν τις Καθημερινές από τις 11:00 το πρωί συνεχόμενα μέχρι τις 11:00 το βράδυ, και τα Σαββατοκύριακα φυσικά και πάλι από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 12:00 το βράδυ!

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φέρτε μας τα δικά σας πατίνια για τρόχισμα που αναλαμβάνει το προσωπικό των παγοδρομίων μας με ασφάλεια και ελάχιστο κόστος.

Αγοράστε τον εξοπλισμό που σας ταιριάζει στο πατινάζ επιλέγοντας από πλήρη γκάμα ένδυσης και προστατευτικών και επιλέξτε τα πατίνια της αρεσκείας σας.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για τις αγορές σας και μάθετε από πρώτο χέρι τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνετε καλύτεροι.

Ευκαιρίες Καριέρας

Νέοι και νέες με όρεξη για δουλειά και κυρίως για διασκέδαση ζητούνται να εργαστούν μαζί μας, κατά προτίμηση με γνώσεις και εμπειρία στο πατινάζ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά για περαιτέρω πληροφορίες.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6940 665 707

E-mail: info@icearena.gr

Φόρμα Αποστολής Βιογραφικού