ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κόστος εισιτηρίου

Μπορείτε να απολαύσετε την παγοπίστα με τιμή εισόδου 15€ και μπορείτε να πατινάρετε όση ώρα επιθυμείτε! Στην τιμή περιλαμβάνεται και η χρήση των παγοπεδίλων μας και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα. Το εισιτήριο ισχύει για μία επίσκεψη την ημέρα στον χώρο. Παράλληλα, διατίθεται και Μηνιαία Κάρτα (απεριόριστες επισκέψεις εντός 30 ημερών) με κόστος 120€.

Σε περιόδους εορτών και αργιών, για να μπορούν να εξυπηρετηθούν όλοι και να έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν, ενδέχεται η παραμονή σας στην πίστα να διαρκέσει 1 ώρα, σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε πριν την έκδοση του εισιτηρίου σας.

Μαθήματα στον πάγο

Εκτός από την περιήγηση σας στον πάγο και τις προσωπικές χορευτικές εξάρσεις, εκπαιδευμένοι δάσκαλοι αναλαμβάνουν να σας μάθουν τα μυστικά του πατινάζ από την αρχή, είτε πρόκειται για μικρούς επίδοξους πρωταθλητές είτε απλά για να κινείστε με χάρη και στυλ.

Διαθέσιμοι είναι και προπονητές για ιδαίτερο μάθημα που μπορείτε να δεσμεύσετε με ένα απλό τηλεφώνημα (ραντεβού) ή κατά την ώρα της επίσκεψής σας στο ταμείο, αλλά σε κάθε περίπτωση, πάντα θα βρείτε έναν ειδικό δίπλα σας να σας προσέχει.

Το μάθημα από τους έμπειρους προπονητές μας κοστίζει 10€, διαρκεί 15 λεπτά και παραδίδεται σε 1 ή 2 άτομα τη φορά.

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας

Τα παγοδρόμια μας παραμένουν ανοιχτά τις καθημερινές από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ και τα σαββατοκύριακα όλη μέρα, από το πρωί έως αργά το βράδυ!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την περίοδο των Εορτών/ Αργιών, τα παγοδρόμια μας θα λειτουργούν τις Καθημερινές και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 το πρωί συνεχόμενα μέχρι τις 11:00 το βράδυ!

Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φέρτε μας τα δικά σας πατίνια για τρόχισμα που αναλαμβάνει το προσωπικό των παγοδρομίων μας με ασφάλεια και ελάχιστο κόστος.

Αγοράστε τον εξοπλισμό που σας ταιριάζει στο πατινάζ στον πάγο επιλέγοντας από πλήρη γκάμα παγοπεδίλων και προστατευτικών και επιλέξτε τα αξεσουάρ της αρεσκείας σας.

Συμβουλευτείτε τους ειδικούς για τις αγορές σας και μάθετε από πρώτο χέρι τι ακριβώς χρειάζεται για να γίνετε καλύτεροι.

Ευκαιρίες Καριέρας

Νέοι και νέες με όρεξη για δουλειά που επιθυμούν να εργαστούν μαζί μας, κατά προτίμηση με γνώσεις και εμπειρία στο πατινάζ, μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας τηλεφωνικά ή να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6940 665 707

E-mail: info@icearena.gr