ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

“Ηγέτες στη συμβουλευτική υποστήριξη – Ηγέτες στην τεχνολογία με  παγοδρόμιο από πτυσσόμενο αλουμίνιο.”

Σας καθοδηγούμε σε μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον κόσμο του πατινάζ στον πάγο!


H σωστή προετοιμασία είναι απαραίτητη προκειμένου οι επισκέπτες σας να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία στο πατινάζ, για αυτό και  μόλις κάνετε την παραγγελία σας σε εμάς για ένα παγοδρόμιο θα λάβετε το αναλυτικό σχέδιο μας. Σε αυτό το σχέδιο, θα σας ξεναγήσουμε στις πέντε φάσεις που θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιατί πέντε φάσεις;

α. ο καλός Προσανατολισμός οδηγεί
β. σε μια αποτελεσματική Προετοιμασία, η οποία, με τη σειρά της, οδηγεί σε
γ. μια καλή Εκτέλεση του σχεδίου και
δ. σε μια τέλεια Λειτουργία, με πολλούς τρόπους αντιμετώπισης πιθανών δυσκολιών.
ε. Η σωστή Αξιολόγηση στο τέλος της περιόδου οδηγεί σε μια ακόμη καλύτερη εμπειρία το επόμενο έτος καθώς η προετοιμασία θα είναι ακόμη πιο σύντομη και αποτελεσματική.

Οι άνθρωποι συνδέουν το πατινάζ στον πάγο με θετικά πράγματα: την κοινωνική αλληλεπίδραση, τον αθλητισμό, τη διασκέδαση και τη χαλάρωση. Για να αισθανθούν και οι επισκέπτες σας με τον ίδιο τρόπο, η προετοιμασία σας θα πρέπει πραγματικά να είναι σωστή. Για να σας στηρίξει στην προσπάθεια αυτή, η Ice Arena συνέταξε αυτό το σχέδιο στο οποίο θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με όλες τις δυνατότητες που έχετε. Έχουμε ήδη υποστηρίξει πολλούς ανθρώπους που ήθελαν να πάρουν αυτή την πρωτοβουλία, όπως ιδιώτες, δήμους, ακόμη και εταιρείες που για πρώτη φορά, ήθελαν να οργανώσουν ένα παγοδρόμιο.