ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΑΤΙΝΑΖ

Στα παγοδρόμια μας θα βρείτε πιστοποιημένους προπονητές καλλιτεχνικού πατινάζ που θα σας βοηθήσουν είτε να μάθετε τα πρώτα βήματα στον πάγο είτε να εξελιχθείτε στο πανέμορφο και σπάνιο αυτό άθλημα, φτάνοντας ακόμη και σε συμμετοχή σε Τεστ & Αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας καθώς και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις των παγοδρομίων μας.

Οι προπονητές μας αναλαμβάνουν επίδοξους αθλητές κάθε ηλικίας (άνω των 3 ετών) πραγματοποιώντας ιδιαίτερα ή γκρουπ μαθήματα διάρκειας 30 ή 60 λεπτών. Η συχνότητα των μαθημάτων εξαρτάται από τους δικούς σας στόχους και σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή. Συνήθως 2 με 3 φορές την εβδομάδα είναι μια καλή συχνότητα για ένα παιδί ή ενήλικα για να δει μια γρήγορη βελτίωση πάνω στις βασικές τεχνικές του πατινάζ.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κατά τις ώρες λειτουργίας των παγοδρομίων μας και απαιτείται προηγουμένως να έχετε κλείσει ραντεβού απευθείας με τον προπονητή.

Όλα μας τα παγοδρόμια διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό (παγοπέδιλα καλλιτεχνικού, γάντια, κλπ) για κάποιον που ξεκινάει μαθήματα πατινάζ χωρίς επιπλέον χρέωση, ωστόσο μπορεί κάποιος φυσικά να χρησιμοποιήσει τον δικό του εξοπλισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες μας καλείτε στο 6940 665 707.