Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ICE ARENA λειτουργεί παγοδρόμια στην Ελλάδα για περισσότερο από μία δεκαετία. Στην Αττική ενδεικτικά αναφέρουμε τα παγοδρόμια στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, στην Μαρίνα του Φλοίσβου, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον ψυχαγωγικό πολυχώρο του COPA COPANA και του ALLOU FUN PARK, στα Εμπορικά Κέντρα ATHENS HEART (το μεγαλύτερο παγοδρόμιο στην Ελλάδα 1.000τμ), ESCAPE CENTER, ODEON KOSMOPOLIS, VILLAGE SHOPPING και LEDRA MARRIOTT STARCITY, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ, στον κινηματογράφο ΑΡΙΑΝ στη Γλυφάδα, στο Δημοτικό Άλσος του Χολαργού, στην Πλατεία του Δήμου Θρακομακεδόνων, στο Δήμο Ν. Ψυχικού, αλλά και στον πολυχώρο του ΜΥΛΟΥ στη Θεσσαλονίκη και πρόσφατα στο VESOMARE στην Πάτρα.

Η διοίκηση της εταιρείας έχει εμπειρία στην κατασκευή, εγκατάσταση και λειτουργία παγοδρομίων που ξεπερνάει τα 30 χρόνια. Τα στελέχη της υπήρξαν ιδρυτές και μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών καθώς και Ελληνικών Αθλητικών Συλλόγων Παγοδρομίας. Από το 1997 έως και το 2003, το ανθρώπινο δυναμικό της ICE ARENA λειτούργησε το μόνιμο κλειστό παγοδρόμιο στο Πολύδροσο του Αμαρουσίου Αττικής με απόλυτη επιτυχία και το οποίο καθιερώθηκε ως πολυχώρος διασκέδασης και άθλησης, ερασιτεχνικής και επαγγελματικής. Στο χώρο αυτό διοργανώθηκαν από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών οι περισσότεροι επίσημοι αγώνες χόκεϊ και καλλιτεχνικού πατινάζ καθώς και πολλές άλλες εκδηλώσεις.

Η ICE ARENA έχει πολυετή εμπειρία σε τεχνικά συστήματα σχετικά με την εγκατάσταση παγοδρομίων, όπως ενδεικτικά στα συστήματα ψύξης και νέων τεχνολογιών παγοδρομίων και ενίοτε συνεργάζεται με έμπειρους κατασκευαστές και προμηθευτές του εξωτερικού με σκοπό να διαθέτει πάντα τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι τελευταίες, εξελιγμένες τεχνολογίες στον χώρο της παγοδρομίας με βάση το αλουμίνιο, εγγυώνται σύγχρονες και αξιόπιστες κατασκευές με πλείστα πλεονεκτήματα κυρίως σε θέματα ενέργειας. Σημαντική είναι η εμπειρία της εταιρείας σε οικονομικά και οργανωτικά θέματα αλλά και σε θέματα καλλιτεχνικά που αφορούν στον πάγο.

Η τεχνογνωσία, η δημιουργική σκέψη, το υψηλό κίνητρο και η άρτια κατάρτιση του προσωπικού της ICE ARENA, το οποίο εκπαιδεύεται διαρκώς, καθώς και οι βέλτιστες συνθήκες παραγωγής μας, αποτελούν τα θεμέλια της στρατηγικής της εταιρείας.

Στόχος της ICE ARENA αποτελεί ο συνδυασμός τεχνολογιών υψηλής ποιότητας με δημιουργικές και καλαίσθητες κατασκευές παγοδρομιών καθώς και η άψογη διαχείριση και λειτουργία των παγοδρομίων της με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση πελατών.