ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ & ΑΓΟΡΑ

“Τα παγοδρόμια είναι το πάθος μας”

Μόνιμα παγοδρόμια για στάδια, αθλητικά κέντρα, πάρκα αναψυχής, εμπορικά κέντρα, κλπ.

Στην ICE ARENA έχετε βρει έναν αξιόπιστο και ικανό συνεργάτη στην τεχνολογία παγοδρομίων. Η πολύχρονη πείρα μας σε συστήματα ψύξης είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη συνεργασία.

Τα παγοδρόμια μας καθώς και τα προϊόντα γύρω από τον πάγο, η τεχνογνωσία, η ακρίβεια και η ευγένεια των συνεργατών μας, καθώς και συνεργασίες με έμπειρους εταίρους από διάφορες χώρες, μας επιτρέπει να ικανοποιούμε τους πελάτες μας σε όλες τις ατομικές τους ανάγκες.

Τα παγοδρόμια μας έχουν τα εξής πλεονεκτήματα:

  • Καλό πάγο σε άσχημες καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες
  • Ανταγωνιστικές τιμές
  • Πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Πολύ σύντομη εγκατάσταση και απεγκατάσταση του εξοπλισμού
  • Γρήγορη διαμόρφωση πάγου
  • Αποδεδειγμένη ποιότητα
  • Ευαισθητοποίηση προς το περιβάλλον, σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης

icebusiness_atyrau0003-300x198l_234-300x206Προσφέρουμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και τις βέλτιστες περιβαλλοντικές προδιαγραφές.

Ένας σημαντικός στόχος μας είναι η μείωση της κατανάλωσης ενέργειας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά που προσφέρουμε ποικίλες δυνατότητες για τα υπάρχοντα παγοδρόμια ώστε να μειώσουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας μέσω της εφαρμογής ειδικών χρωστικών πάγου προκειμένου να μειωθεί η ακτινοβολία.
Η κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με άλλου τύπου παγοδρόμια είναι ιδιαίτερα οικονομική ως αποτέλεσμα της χρήσης του καλύτερου αγωγού ψύχους, δηλαδή του αλουμινίου, και του γεγονότος ότι οι σωλήνες ψύξεως βρίσκονται μέσα και όχι κάτω από τον πάγο. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα ψύξης μπορεί να δημιουργήσει και να διατηρήσει τον πάγο χρησιμοποιώντας πολύ λιγότερη ενέργεια, ακόμα και σε θερινές θερμοκρασίες!