ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για κατασκευή μόνιμου παγοδρομίου

Η εταιρεία μας έχει όλη τη τεχνογνωσία για κατασκευή μόνιμων παγοδρομιών σε χώρους όπως αθλητικά κέντρα, λούνα παρκ, εμπορικά κέντρα κλπ. Παρακάτω δίνονται κάποιες βασικές πρώτες πληροφορίες. Για περισσότερη ενημέρωση στο θέμα κατασκευής μόνιμου παγοδρομίου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή για να συζητήσουμε σε βάθος τις ανάγκες σας.

Συνήθεις τοποθεσίες για μόνιμες κατασκευές παγοδρομίων είναι:
Χώροι δίπλα σε στάδια ή άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις, ανοιχτά γήπεδα, ξενοδοχεία, μεγάλοι χώροι πάρκινγκ, εμπορικά κέντρα, χώροι διασκέδασης και λούνα παρκ.

Πολυχρηστικότητα των παγοδρομίων
Τα μόνιμα παγοδρόμια μπορούν να λειτουργήσουν ολόκληρο το έτος για το κοινό και τους πατινέρ, παραδείγματος χάριν σε ένα εμπορικό κέντρο, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για πολλές διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών μας. Ο μόνιμος αυτός τύπος παγοδρομίου, σας προσφέρει όλη τη γκάμα ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων. Μπορείτε να οργανώσετε παραδείγματος χάριν διάφορες εκδηλώσεις και εκθέσεις, καθώς επίσης και άλλου είδους αθλήματα στο χώρο της πίστας ακόμη και κατά τους θερινούς μήνες.

Σύγχρονες τεχνολογίες ψύξης – τεχνολογίες κατά παραγγελία
Η ψύξη της πίστας γίνεται με ειδική ψυκτική μηχανή που εξοπλίζεται με διάφορους συμπιεστές και εξοικονομεί ενέργεια ενώ ταυτόχρονα ευνοεί την προστασία του περιβάλλοντος (έμμεση ψύξη). Η γλυκόλη ως συντελεστής ψυκτικών ουσιών μειώνει τη λειτουργούσα δύναμη των αντλιών στο ελάχιστο.

Διάσωση θερμότητας
Το νερό που χρησιμοποιείται μπορεί να θερμανθεί για τη συντήρηση του πάγου καθώς επίσης και για άλλους λόγους θέρμανσης έτσι ώστε οι πελάτες μας να έχουν τη δυνατότητα να ελαχιστοποιήσουν αρκετά το κόστος θέρμανσης.

Μηχανές καθαρισμού και λείανσης της παγοπίστας
Η εταιρεία μας προσφέρει στους πελάτες της διαφορετικούς τύπους μηχανών λείανσης πάγου κορυφαίων κατασκευαστών καθώς επίσης και λεπτομερή κατάρτιση στη χρήση και συντήρηση των μηχανών αυτών.

Εργασίες συντήρησης και υπηρεσίες
Ζητάμε από τους πελάτες μας για να προσυπογράψουμε μια σύμβαση συντήρησης και μετά την υπογραφή συμφωνίας, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν όλες τις εργασίες συντήρησης για τα ψυκτικά μηχανήματα και όλον τον άλλο εξοπλισμό.