ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

“Η Ice Arena διαθέτει πολυετή εμπειρία καθώς κατασκευάζει και ενοικιάζει προσωρινά παγοδρόμια από το 1997”

Παγοδρόμια τελευταίας τεχνολογίας
Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία το παγοδρόμιο αυτού του τύπου δεν παρέχει μόνο ευκολία στην συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγησή του, αλλά και στην λειτουργία του, καθότι προσαρμόζεται ευκολότερα στις αλλαγές του καιρού απο ότι το παλιό σύστημα από λάστιχο.

Συνεχής υποστήριξη
Παρέχουμε στους πελάτες μας συνεχή υποστήριξη από την πρώτη επαφή μαζί μας μέχρι την αποσυναρμολόγηση του παγοδρομίου. Μπορείτε να αποκομίσετε πολλά οφέλη για την διοργάνωση του εγχειρήματός σας από την εμπειρία την δική μας και των πελατών μας όλα αυτά τα χρόνια.

Εγγυημένη ποιότητα πάγου
Με το παγοδρόμιό μας έχετε πάντοτε εξασφαλίσει πάγο εξέχουσας ποιότητας. Ακόμα και σε υψηλές θερμοκρασίες και δυνατούς ανέμους μπορείτε να απολαμβάνετε το πατινάζ στο ανοιχτού τύπου παγοδρόμιό μας.

Μεγάλη διαθεσιμότητα σε προσωρινά παγοδρόμια
Έχουμε την δυνατότητα να ενοικιάζουμε αρκετά παγοδρόμια σε ποικίλες διαστάσεις και μπορούμε να εκπληρώσουμε σχεδόν κάθε σας επιθυμία. Μεγαλύτερη δυσκολία υπάρχει κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, για αυτό φροντίστε να κλείσετε ένα παγοδρόμιο για αυτή την περίοδο εγκαίρως.

Ατομική κοστολόγηση
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε μια τιμή στα μέτρα σας. ‘Έτσι, πληρώνετε μόνο ότι πραγματικά χρειάζεστε.

Ανταγωνιστικές τιμές
Σας προσφέρουμε πάντοτε ανταγωνιστικές τιμές. Άλλωστε, με ένα παγοδρόμιο από αλουμίνιο αποταμιεύετε χιλιάδες Ευρώ σε λειτουργικά έξοδα σε σύγκριση με άλλα παγοδρόμια.

Παγοδρόμιο με χαμηλές απαιτήσεις σε ενέργεια
Χάρη στον μεγαλύτερο βαθμό αγωγιμότητας ενέργειας που παρέχει το αλουμίνιο σε σχέση με το λάστιχο, θα εξοικονομήσετε έως και 40% ενέργειας. Αυτό δεν ευνοεί μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά και το περιβάλλον.

Πατινάζ με σεβασμό στο περιβάλλον
Η Ice Arena χρησιμοποιεί μόνο την φιλική προς το περιβάλλον προπυλενογλυκόλη ως ψυκτικό υλικό για το σύστημα του παγοδρομίου. Διαρροές και υπερχειλίσεις στην διάρκεια της αποσυναρμολόγησης που μολύνουν το έδαφος ανήκουν πια στο παρελθόν. Επίσης, η εξοικονόμηση ενέργειας ευνοεί το περιβάλλον.

Αποδοτικός οργανισμός
Το γεγονός ότι επικεντρωνόμαστε ιδιαίτερα στην κατασκευή και ενοικίαση προσωρινών παγοδρομίων, μας βοηθά να ανταποκρινόμαστε άμεσα στα αιτήματά σας. Αποτελούμε ένα μικρό και ευέλικτο οργανισμό, με τον οποίο μπορείτε να επικοινωνείτε εύκολα.

Συστάσεις για επιτυχημένες εκδηλώσεις με παγοδρόμια
Οι πελάτες μας είναι στη διάθεση σας και θα χαρούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Ρίξτε μια ματιά στις συστάσεις μας. Θα χαρούμε να σας παρέχουμε λεπτομερείς πληροφορίες, αφού μας το ζητήσετε.

Δική μας παραγωγή
Γιατί να απευθυνθείτε σε μια εταιρεία ενοικίασης παγοδρομίων, αφού μπορείτε να προμηθευτείτε ένα παγοδρόμιο κατευθείαν από τον κατασκευαστή; Είστε πιο κοντά στην πηγή και σε αυτούς που γνωρίζουν καλύτερα το προϊόν τους από οποιονδήποτε άλλο.