ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ

“Σας καθοδηγούμε σε μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη εμπειρία στον κόσμο του πατινάζ στον πάγο!”

Πώς να ξεκινήσετε;

“Ένα προσωρινό παγοδρόμιο είναι μια μεγάλη ιδέα, αλλά θα είναι εφικτό να γίνει;”
Μπορεί να έχετε δει ή διαβάσει για προσωρινά παγοδρόμια, μπορεί να σας το ανέφερε ένας συνάδελφος ή να είναι δική σας ιδέα να ενοικιάσετε ένα παγοδρόμιο. Ασφαλώς, ένα προσωρινό παγοδρόμιο μπορεί να είναι μια εξαιρετική και χρήσιμη εγκατάσταση, αλλά μην υποτιμάτε την μεγάλη προετοιμασία που χρειάζεται και βεβαιωθείτε ότι δεν θα… γλιστρήσετε!

Η ICE ARENA έχει εμπειρία στον τομέα αυτό από το 1997 και μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για το τι περιλαμβάνει και αφορά η ενοικίαση ενός παγοδρομίου.

Ονομάζουμε αυτή τη φάση Προσανατολισμό:

  • Δημιουργήστε μια ομάδα που θα μπορείτε να διαχειριστείτε για να επεξεργαστεί όλο το έργο λεπτομερώς.
  • Μάθετε εάν η τοποθεσία έχει τις απαραίτητες δυνατότητες και προϋποθέσεις για την ενοικίαση του παγοδρομίου.
  • Συζητήστε με τις δημοτικές αρχές για την παραχώρηση χώρου για ένα υπαίθριο παγοδρόμιο.
  • Ελέγξτε με τις δημοτικές αρχές κατά πόσον μπορεί να εκδοθεί άδεια για ένα υπαίθριο παγοδρόμιο.
  • Διασφαλίστε ότι δεν χρειάζεται να καταβάλετε ειδικούς φόρους προς τις δημοτικές αρχές.
  • Κάντε έναν πρώτο προϋπολογισμό, σε συνεννόηση με την ICE ARENA και εξετάστε προσεχτικά την δυνατότητα υλοποίησης  αυτού του προϋπολογισμού.
  • Οι δημοτικές αρχές είναι έτοιμες να παρέχουν οικονομική στήριξη για το παγοδρόμιο;
  • Διενεργήστε μια πρώτη έρευνα για την εύρεση πιθανών χορηγών που θα μπορούν να ανταποκριθούν στο αίτημα σας για οικονομική ενίσχυση.
  • Εξετάστε κατά πόσον το σχέδιο για ενοικίαση παγοδρομίου θα είναι εφικτό εντός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ICE ARENA εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. Μόλις έχετε τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα, θα ξέρετε εαν είστε έτοιμοι για ενοικίαση ενός παγοδρομίου. Να είστε συγκρατημένοι. Η ενοικίαση ενός παγοδρομίου είναι απλή, αλλά θα χρειαστεί πολλά περισσότερα για να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Είναι καλύτερο να έχετε μια καλά μελετημένη ιδέα για το επόμενο έτος από το να προχωρήσετε σε υλοποίηση της ιδέα φέτος και να μην είστε απόλυτα έτοιμοι και οργανωμένοι. Όταν θα έχετε συλλέξει όλες τις σωστές πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ICE ARENA για να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της προετοιμασίας της ενοικίασης παγοδρομίου.

Μαζί θα προχωρήσουμε στο “προπαρασκευαστικό στάδιο”. Σε αυτή τη φάση, θα σας ενημερώσουμε για τα θέματα που θα πρέπει να εξετάζονται και με ποια σειρά. Σε αυτό το στάδιο, θα έχετε ήδη παραλάβει από εμάς την οικονομική προσφορά για την ενοικίαση του παγοδρομίου, γιατί πλέον θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε.

Αφού θα σας έχουμε στείλει την οικονομική μας προσφορά και θα έχουμε δεσμεύσει ένα παγοδρόμιο για εσάς, θα λάβετε πολλές χρήσιμες και βασικές πληροφορίες. Να θυμάστε ότι η ενοικίαση ενός παγοδρομίου είναι εύκολη υπόθεση, αλλά χρειάζεται προσοχή να μη γίνουν τα προφανή λάθη των “αρχαρίων”  για να επιτύχετε τους στόχους σας. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία της ICE ARENA.