ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ATHENS HEART

Η λειτουργία του παγοδρομίου για την φετινή σεζόν 2022-23 ξεκινά στις 19 Σεπτεμβρίου 2022 και θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 9 Απριλίου 2023.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διεύθυνση παγοδρομίου: Πειραιώς 186, Ταύρος
Καθημερινές: 15:00 – 23:00
Σαββατοκύριακα: 11:00 – 23:00

Τηλ. Επικοινωνίας Ice Arena: 6940 665 707
Facebook Page: Athens heart Παγοδρόμιo
Instagram: @icearenagreece

Εμπορικό Κέντρο Athens Heart – Πληροφορίες

Website: www.athensheart.gr
Τηλ.: 210 3414105

To Athens Heart είναι εύκολα προσβάσιμο, από όποια άκρη της Αθήνας και αν μας επισκεφθείτε.

– Με αυτοκίνητο, ένα μεγάλο Parking 3 επιπέδων, 750 θέσεων, είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί. Οι 2 πρώτες ώρες είναι δωρεάν! (έως 2,5€ μέγιστη ημερήσια χρέωση)
– Με ηλεκτρικό : Στάση «ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ»
– Με λεωφορείο : Στάση «ΕΡΓΩΝ»
049 Πειραιάς – Ομόνοια
815 Ταύρος – Γουδί
914 Κοκκινιά – Λαχαναγορά – Ομόνοια
– Με προαστιακό : Στάση «ΤΑΥΡΟΣ»
– Με μετρό : Στάση «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»

Το μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο στη χώρα μας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί και φέτος το χειμώνα για 12η χρονιά!

Το μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο της χώρας διαθέτει παγοπίστα που αγγίζει τις διαστάσεις ενός παγοδρομίου διεθνών προδιαγραφών, καθώς ξεπερνά τα 1.000 τ.μ., και είναι σε θέση να φιλοξενήσει πατινέρ, γονείς και φίλους σε έναν άνετο και όμορφο περιβάλλοντα χώρο, καθώς υπάρχει ειδικός χώρος φιλοξενίας με οπτική επαφή στην παγοπίστα, μεγάλος άνετος χώρος για την ενοικίαση παγοπεδίλων με lockers για φύλαξη αντικειμένων καθώς και χώρος αποδυτηρίων για τους αθλητές.

Το παγοδρόμιο, που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο εμπορικό κέντρο Athens Heart, είναι κλειστό με ειδική τέντα που περιβάλλει όλα τα μήκη και πλάτη της παγοπίστας, χωρίς να επιτρέπει στις καιρικές συνθήκες όλο το έτος να επηρεάζουν την άψογη ποιότητα του πάγου.

Στο κορυφαίο παγοδρόμιο της χώρας μπορεί να βρει κανείς εκπαιδευμένους και έμπειρους προπονητές έτοιμους να βοηθήσουν μικρούς και μεγάλους φίλους να πραγματοποιήσουν είτε τα πρώτα τους βήματα στον πάγο, είτε να ανέβουν επίπεδο στο πατινάζ.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 15€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα. Παράλληλα, διατίθεται και Μηνιαία Κάρτα (απεριόριστες επισκέψεις εντός 30 ημερών) με κόστος 120€.

Για όσους ενδιαφέρονται για μαθήματα καλλιτεχνικού πατινάζ ή για να εγγραφούν στις παιδικές/αντρικές/γυναικείες ομάδες χόκεϋ, μπορούν να απευθυνθούν στο ταμείο για περισσότερες πληροφορίες.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην περιοχή του Ταύρου, Πειραιώς 186, στην καρδιά της Αθήνας, για αξέχαστες βόλτες στον πάγο και μοναδική διασκέδαση, στο μεγαλύτερο μόνιμο κλειστό παγοδρόμιο της Ελλάδας!

VIDEOS ATHENS HEART