ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ VESO MARE ΠΑΤΡΑ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινές: 16:00 – 23:00

Σαββατοκύριακα: 11:00 – 23:00

Γιορτές και Αργίες: 11:00 – 23:00

Τηλ. Επικοινωνίας Ice Arena:
6940 665 707

Instagram: @icearenagreece

Veso Mare – Πληροφορίες
Website: www.vesomare.gr

Tηλ.: +30 2610 362030

Δ/νση: Ακτή Δυμαίων 17, Πάτρα

Η ICE ARENA “ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ” ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ…ΠΑΤΡΑ!

Μετά από πολλά αιτήματα των πολιτών της αγαπημένης πόλης της Πάτρας, η ICE ARENA από το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021 (δώρο Χριστουγέννων!) θα λειτουργήσει παγοδρόμιο για μικρούς και μεγάλους στον γνωστό πολυχώρο του VESO MARE, καθημερινά 4μμ-11μμ και Σαββατοκύριακα, αργίες και γιορτές από τις 11πμ-11μμ, με κόστος εισιτηρίου 10€ για απεριόριστο χρόνο!

Οι γονείς και συνοδοί θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ/σνακ τους από τα τραπεζοκαθίσματα των μαγαζιών του πολυχώρου, παρακολουθώντας τους επίδοξους πατινέρ να απολαμβάνουν ατελείωτες ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας στον πάγο!

Σας περιμένουμε όλους με πολλή χαρά στο νέο μας στέκι, όπου μπορείτε να πιείτε ένα απολαυστικό ρόφημα, να δείτε την αγαπημένη σας ταινία, να παίξετε, και φυσικά… να κάνετε πατινάζ πάνω σε πραγματικό πάγο!

Όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας λόγω του COVID-19, για την είσοδο στο παγοδρόμιο απαιτείται rapid test 48 ωρών ή πιστοποιητικό εμβολιασμού/νόσησης. Οι ανήλικοι έως και 17 ετών μπορούν να εισέρχονται με self test 24 ωρών. Ο έλεγχος θα γίνεται σύμφωνα με τις κρατικές οδηγίες, δηλαδή με την ηλεκτρονική εφαρμογή και με έλεγχο ταυτοπροσωπίας των εγγράφων.

Μάσκες:

Σύμφωνα με τους νέους κρατικούς κανονισμούς, η μάσκα θα είναι υποχρεωτική εντός και εκτός της παγοπίστας για τους πατινέρ και συνοδούς.

Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε για την τήρηση των ισχυόντων μέτρων, ώστε η λειτουργία του παγοδρομίου να είναι ομαλή και να μπορεί το προσωπικό μας να εξυπηρετήσει γρήγορα και με ασφάλεια.