ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ VILLAGE

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Καθημερινές: 17:00 – 23:00
Σαββατοκύριακα: 11:00 – 23:00

Τηλ. Επικοινωνίας Ice Arena:
6940 665 707
Facebook Page: Village Παγοδρόμιο
Instagram: @icearenagreece

Village shopping and more… – Πληροφορίες

Διεύθυνση: Θηβών 228 & Παρνασσού, 18233, Αγ. Ιωάννης Ρέντης

Website: www.villageshopping.gr
Tηλ.: 210 4256087, 210 4257267

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Με το αυτοκίνητο

Εύκολη πρόσβαση στο «VILLAGE shopping & more…», με αυτοκίνητο ακολουθώντας τη σχετική σήμανση που υπάρχει σε όλα τα σημεία σε ακτίνα 3 χλμ. από την περιοχή όπου βρίσκεται το Κέντρο.

Με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

H μετάβαση στο «VILLAGE shopping & more…», με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι εύκολη και γρήγορη.

 • Από το κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια)
  – Με το τρόλει 21. Αφετηρία επί της οδού Πειραιώς.
  – Mε τα λεωφορεία Β18 και Γ18. Αφετηρία επί της οδού Μενάνδρου.
 • Από Πειραιά
  – Με το λεωφορείο 909. Αφετηρία επί της οδού Σαχτούρη.
 • Από Αιγάλεω
  – Με το λεωφορείο 703. Αφετηρία επί της οδού Θερμοπυλών.

H Ice Arena βρίσκεται από το 2013 στον πολυχώρο του «VILLAGE shopping and more…» και λειτουργεί ένα από τα πιο σύγχρονα παγοδρόμια της Αθήνας καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Και φέτος λοιπόν, για 10η χρονιά, από το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 έως και 31 Ιανουαρίου 2024 θα είμαστε κοντά σας!!!

Στον προαύλιο χώρο του «VILLAGE shopping and more…», δίπλα από τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τον παιδότοπο του εμπορικού κέντρου, φιγουράρει το παγοδρόμιο με την παγοπίστα έκτασης 400 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από την όμορφη και πρακτική τέντα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας ξεκινά πρώτα από τα σύγχρονη και γραφική παγόδα του παγοδρομίου που δεσπόζει από όλα τα μήκη και πλάτη του εμπορικού κέντρου, όπου το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει στην ενοικίαση παγοπεδίλων. Στη συνέχεια, οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι είναι έτοιμοι να απολαύσουν την κορυφαία ποιότητα πάγου για όσο χρόνο επιθυμούν, συνοδευόμενοι πάντα από το εξειδικευμένο προσωπικό της Ice Arena για να πατινάρουν με άνεση και ασφάλεια.

Το κόστος του εισιτήριου είναι 15€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα μέχρι την έξοδό σας από το χώρο. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα.

Ο πολυχώρος του «VILLAGE shopping and more…» καλύπτει όλες τις ανάγκες των επισκεπτών καθώς, εκτός από τον σύγχρονο κινηματογράφο, διαθέτει δεκάδες καταστήματα για καφέ, φαγητό, γλυκά, παγωτό και κάθε είδους διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους, αλλά μπορείτε και να πραγματοποιήσετε τα ψώνια σας στα εμπορικά καταστήματα, επιλέγοντας ανάμεσα σε είδη για κάθε γούστο. Συνδυάστε τη βόλτα σας στον πάγο με ένα σνακ, μία ταινία, ένα ποτό ή ακόμη και ένα ρομαντικό δείπνο, σε ένα πολυχώρο που δημιουργήθηκε για να καλύψει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς επισκέπτες.

Σας περιμένουμε λοιπόν για 10η συνεχή χρονιά, στο παγοδρόμιο του «VILLAGE shopping and more…» !